Over OMG

OMG is een magazine over de essentie van het leven en van jouw bestaan. Je gids in je zoektocht naar zingeving, betekenis en liefde. OMG is voedsel voor de ziel.

WAAROM OMG?

Hoofdredacteur Marina de Kort-de Wolde: “Er is zoveel goeds en moois in de wereld om ons heen. Toch vergeten we dat maar al te vaak. Onze levens zijn druk en hectisch, we zijn altijd bezig. Tegelijkertijd ervaren we dat het bestaan kwetsbaar is, vol onzekerheid en veel minder maakbaar dan we dachten. Maar de zaken waar het echt om gaat worden vaak niet benoemd en de belangrijke vragen blijven onbesproken. De verbondenheid met de ander en onszelf is op de achtergrond geraakt en we missen de ervaring van iets wat onze individuele levens overstijgt.”

“OMG wil helpen de leegte te vullen door de blik te richten op de schoonheid van het leven, van tradities en van menselijke relaties. Door met andere ogen te kijken, diepgang te bieden en betekenis te geven aan dingen die we vaak voor vanzelfsprekend aannemen. De drie pijlers van het magazine zijn Other, Me & God. Zo laat OMG zien dat je met beide benen in de wereld staat en toch bezig kunt zijn met het hogere en de grote levensvragen – met als basis de Westerse traditie en cultuur. En dat je de ander nodig hebt om gelukkig te zijn en je levensdoel te vervullen. OMG is de plek waar hemel en aarde samenkomen.”

Lees hier het hele verhaal van hoofdredacteur Marina de Kort-de Wolde over het ontstaan van OMG Magazine.

ONZE AMBITIES

OMG wil de geest verrijken, je aanraken en je laten kijken met nieuwe ogen. Om dat te bereiken willen we het volgende realiseren:

  • Vier keer per jaar een geprint magazine; op papier, omdat die vorm rust en focus geeft – en daarmee ruimte voor verdieping.
  • Online inspiratie; aanvullend op het magazine, met inspirerende tekst, beeld en video.
  • Evenementen; zoals tentoonstellingen, workshops, seminars en reizen.
  • Een webshop; met de mooiste boeken, kaarsen, posters, en andere producten.
  • Een platform; voor zingeving en verbinding in het dagelijks leven.

HELP JE MEE?

Ben je enthousiast over OMG en wil je ons helpen om vaste voet aan de grond te krijgen? Steun ons dan alsjeblieft. Ons magazine heeft grote potentie en is zeer enthousiast ontvangen, we kunnen sneller groeien en onze dromen realiseren als jij ons steunt. Dit kan op de volgende manieren:

Laat je inspireren voor een bezield leven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief