Other

We zijn allemaal verbonden met de wereld om ons heen. Met de ander en het andere. Hoe geef je vorm aan je bestaan, in verbinding met alles wat er om je heen gebeurt? Thuis, met je familie en vrienden, op je werk, in je wijk, de samenleving, de wereld? De O van Other in OMG gaat over alle kringen waarin jij je beweegt: jij bent de steen in jouw vijver.

OMG laat je nadenken over zaken die van belang zijn in je leven: ethiek, integriteit en liefdevolle relaties.  Door verhalen te lezen van mensen – denkers, dromers en doeners – ga je zien waar jij je bevindt en waar je naartoe wilt. Zodat ook jij durft te gaan voor dingen die groter zijn dan jezelf.

 

Me

Omdat je het gevoel hebt dat je in je drukke bestaan niet toekomt aan de dingen waar het écht om gaat. OMG richt zich op dat andere aspect van jou – je ziel – en voedt je met sprankelende inspiratie.

De pijler ‘Me’ gaat over mystieke ervaringen, levensverhalen, dilemma’s, psychologie en persoonlijke groei. Over de zoektocht naar een zinvol bestaan en over de betekenis van werk, vriendschap, geld, liefde en familie. We laten je genieten van kunst, poëzie, muziek en literatuur, van alles wat je helpt het alledaagse te overstijgen. Want als je ziel geraakt wordt, ontstaat er nieuwe energie en richting.
 
 
 

God

 
 
Wie of wat God is, is voor iedereen anders. En sommigen spreken liever over het hogere of de eeuwige. De rubriek God in OMG gaat over ervaringen met het goddelijke uit heden en verleden. Je leest over eeuwenoude wijsheid, mystieke ervaringen, bijzondere rituelen en spirituele reizen. Je herontdekt de schoonheid van de natuur, die het goddelijke dichtbij brengt en verwondert je.
 
OMG besteedt veel aandacht aan de Westerse geloofstraditie, met haar prachtige verhalen, kunst, muziek, architectuur en nog veel meer, maar beperkt zich daartoe niet. OMG is niet verbonden met een kerk of kerkelijke stroming, kijkt breed en zoekt nieuwe wegen. OMG wil je opnieuw betoveren. Zodat je dichter bij het mysterie van het leven komt en bij wat God of het goddelijke voor jou betekent.


OMG Magazine - Pijler Me beeld website - Other Me God - Magazine over spiritualiteit en zingeving voor een bezield leven
OMG Magazine - Omzien naar anderen Other Me God quote over vriendschap friendship - Other Me God - Magazine over spiritualiteit en zingeving voor een bezield leven
OMG Magazine - Sfeerbeeld kaarsen god spiritualiteit goddelijk - Other Me God - Magazine over spiritualiteit en zingeving voor een bezield leven